Feketemosó 2021/2

Köszönjük Haraszt Kirának, Dénes Gergőnek, G. Szabó Saroltának, valamint Torma Máriának, hogy 2021 első felében az Apokrif Feketemosó-blogját írták. Mindannyian nagyszerű munkát végeztek, jó volt őket hétről hétre olvasni.

Azonban nincs ok a búslakodásra, hiszen a Feketemosó-blog részben új szerzőgárdával a jövő héttől tovább folytatódik. Hadd mutassuk be régi-új alkotóinkat, akik vállalták, hogy júliustól-decemberig havi egy írással megörvendeztetnek minket, sorrendben: Szabó Dárió, Dénes Gergő, Fodor Balázs és Taródi Luca.

Szabó Dárió (1996) költő, szerkesztő, kritikus. A Büntető.com főszerkesztője. Jelenleg Pécsett él.

Dénes Gergő vagyok, 1998-ban születtem, s azóta a Vértes lábánál fekvő Oroszlány városában élek. Alapfokú diplomámat 2020-ban szereztem meg az ELTE BTK-n, melynek jelenleg is hallgatója vagyok – filozófia mesterszakon. Gimnazista korom óta írok hosszabb-rövidebb prózákat, publikálni viszont csak nem olyan régen kezdtem. Eddigi novelláimat a kolozsvári Helikon folyóirat közölte. 

Fodor Balázs 1981-ben született Budapesten. Első kötete Kozmológiai állandó címmel jelent meg 2019-ben a FISZ gondozásában. 

Taródi Luca (1995, Budapest) költő, kritikus, alkalmanként prózaíró. Szereti az összehasonlító irodalmat, Nietzschét, az extrém sportokat és a hideg uborkalevest. Tavaly kezdett el dolgozni első verseskötetén. Telkiben nőtt fel, jelenleg a fővárosban él.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s