6 Comments

 1. Hát azért, srácok… ez a vendéglős titulus egy kicsit húzós…. Bár fizikus vagyok, sőt le is doktoráltam belőle, azonkívül bejegyzett találmányaim is vannak, amiből ezt a kurva “vendéglőt” összekalapáltam, tehát akár hívhatnátok “feltalálónak” is, továbbá jelent már meg novellás és verseskötetem is…. de tudjátok, mit…hívjatok egyszerűen “KOCSMÁROS”-nak, ezt vállalom….

 2. Kedves Csaba,

  nem a “srácok”, csak az én hibám, elnézést, ha megsértettelek, nem annak szántam, hidd el, ha sértőnek éreztem volna a “vendéglátós” (nem vendéglős, ha már itt tartunk) megnevezést, nem írtam volna bele. Bár szerencsésebbnek tartottam volna, ha ezt a vitát nem az olvasók előtt folytatjuk – tehát annak rendje és módja szerint ímélben -, elnézést kérek, sajnos a rendelkezésre álló idő alatt nem állt módomban kideríteni az általad hiányosságként felróttakat (kivéve az említett kötetek közül a versest, abból még példányom is van, elnézést, amiért kihagytam). Amennyiben megkérhetlek, hogy miután most mindenki előtt, nyilvánosan elnézést kértem a tévedésemért, a továbbiakban lehetőleg ne az Apokrif Online komment-szekcióját terheljük a közérdeklődésre feltehetően számot nem tartó vitánkkal, kérlek, jelezd ímélben, hogy egész pontosan mit szeretnél látni a neved mellett (ami már most egyértelmű, azt azonnal javítom) és igyekszem a kérése(i)dnek eleget tenni. Remélem, ezzel a problémát megoldottnak tekinthetjük és nem maradt benned maradandó sértődés.

  Üdvözlettel:
  Nyerges Gábor Ádám

 3. Kedves Postasy Csaba: nem ertem a felhaborodast (mar regen volt ahogy latom) de a szohasznalata pont egy kocsmarosnak felel meg. Ezenkivül ha a talalmanyainak ez ellenerteke a Vendeglö vasarlasahoz segitette, nem ertem- most mar duplan- hol a hiba: azt csinalja Ön, amit szeret. Vezet egy kocsmat, vagy vendeglöt ami a sajat tulajdonaban van.
  Hogy verset is ir? Vagy regenyt? Szereti a szepirodalmat? Ez igy volt akkor is amikor Ön fizikus volt. Mert most mar Ön nem fizikus.A gyakorlatban. A gyakorlatban Önnek csak a szive meg a lelke faj. Egy vendeglösnek-kocsmarosnak van eleg itala a sajat polcan: borban az igazsag? Nem? Szivelyes üdvözlettel es meg nem ertessel :Mara B.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s