Sorköz II.

Tavaly indított beszélgetéssorozatunk, a Sorköz második felvonására kerül sor 2011. április 26-án, 18 órától a Szabad az Á-ban. Az estek házigazdája, az Apokrifban is rendszeresen publikáló Tamás Péter a szerzőkkel beszélgetve próbál közelebb kerülni a művekhez, avagy épp fordítva. Talán is-is.

A sorozat második részének vendége az Apokrif szerzője, Evellei Kata és a szerkesztőséghez a negyedik évfolyamtól csatlakozott állandó szerkesztőnk, Torma Mária.

Tamás Péter 1989-ben született, az ELTE BTK Irodalom- és Kultúratudomány mesterszakos hallgatója. Kritikái, novellái, elemzései, esszéi az Apokrif és a FÉL folyóiratokban jelennek meg.

Evellei Kata 1988-ban született, az ELTE BTK Magyar Nyelv és Irodalom mesterszakos hallgatója. Versei az Apokrif mellett megjelentek többek közt a 2000, a Győri Műhely és a Napút, két rövidprózája pedig a Képírás folyóiratban. A Beszámított veszteség antológia szerzője.

Torma Mária 1989-ben született, az ELTE BTK magyar alapszakos hallgatója. Az Apokrif rendszeres szerzője, 2011-től szerkesztője, a lap frissen indult kritikai rovatának rovatvezetője.

Evellei Kata:

A költői hajlamokkal megvert kedveshez (vers a 2000-ben)

Aszimmetrikus táj, Leltár, Gazdátlan ház (versek a Literán)

Dackorszak, Pause (novellák a Képírásban)

Torma Mária:

Szó nélkül (novella az Apokrif 2010/1. számából)

Kettős kettes (novella a FÉL Online-on)

Doktor Óz (évvégi napló az Évjárat-sorozatból)

Szerkesztői beköszöntő az Apokrif Online-on

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s