Változások az Apokrifban (közlemény)

Kedves Olvasónk!

Az Apokrif, illetve az Apokrif Online szerkesztőségében is fontos változások következnek be, melyek célja, mint eddig is, minden esetben, nem más, mint hogy a lehető legmagasabb színvonalú sajtótermékekkel lephessük meg mindazokat, akik megtisztelnek bizalmukkal.

Az Apokrif Online szerkesztését 2012. szeptember 1-től Turi Márton veszi át. Ez év őszétől folyamatosan alakuló rovatstruktúránkban létrejövő két új, tematikus rovatunkat Mihók Nóra Zsófia (színház), illetve a nyomtatott lap szerkesztőségében is helyet foglaló veress dani oldalán Barkóczi Flóra (képzőművészet) vezeti majd. Az elkövetkező napokban az ő hármuk szerkesztői beköszöntői lesznek olvashatók ezen elektronikus hasábokon, kezdve Turi Márton holnap itt megjelenő soraival.

Szerkesztőségünk pr-felelőseként, valamint felolvasóestjeink szervezőjeként ugyancsak nagy örömmel köszöntjük csapatunkban az idén nyáron kivált Steinhauser Vanda helyére érkező Németh Dorkát.

A nyomtatott Apokrif szerkesztése is átalakul. Tarcsay Zoltán, aki folyóiratunk indulása óta, négy és fél évfolyamon keresztül vezette az Apokrif prózarovatát, ezentúl főszerkesztő-helyettesként segíti munkánkat, továbbra is a lap arculatának első számú felelőseként. A prózarovat vezetését így a mai naptól Torma Mária veszi át, akit a kritikai rovat élén az Apokrif Online korábbi szerkesztője, Reichert Gábor vált.

Új és régi-új munkatársainkat köszöntve, munkájukhoz sok sikert kívánva,
egyben olvasóink figyelmére, szeretetére és jóindulatára továbbra is aspirálva maradunk tisztelettel,

az Apokrif megújuló csapata

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s