Szabadon, izgalmasan

profilAz Apokrif Online 2013-as megújulásának részeként új rovatok is megjelennek portálunkon. A hamarosan induló zenerovat szerkesztője, az Apokrif és az Apokrif Online szerzője, Nyéki Gábor szerkesztői beköszöntője olvasható alább.

Kedves Olvasók!

Hamarosan zenerovat indul az Apokrif Online felületén. Per pillanat annyi konkrétat tudok mondani ezzel kapcsolatban, hogy zenei témát érintő cikkek érkeznek ide, havi egy-két alkalommal. Ez a megilletődöttség így az elején jóformán elkerülhetetlen, hiszen mégiscsak olyan rovatot harangozunk most be, amiről ezután derül ki, hol is lesz a helye ezen az oldalon a visszajelzések alapján. Persze, tervek vannak.

A kezdeti bizonytalanság ugyanis elég nagy szabadságot ad a tematika kialakításához, így szerepelhetnek a rovaton belül esszéisztikusabb írások személyes kedvencekről, egy-egy zenekari pálya alakulásáról, és persze lesznek albumkritikák, egyéb hazai és külföldi szemlézések is. Ha ennél precízebb akarok lenni: elsősorban az a cél, hogy olyan tartalom kapjon itt helyet, amely izgalmasságával széles körben számot tarthat az olvasók érdeklődésére. Remélhetőleg az írások hatására sokaknak sikerül új kedvenceket avatni, további kutakodásba, lelkes zenevadászatokba merülni.

Mindemellett, noha elsősorban irodalmi felületen jelenünk meg, megnyugtató előnnyel indulunk: ha nem is tetszik, ahogyan írunk, hát az már csak-csak tetszeni fog, amit hallgatunk.

Kívánok élvezetes olvasást, és eredményes fülelést mindenkinek!

Nyéki Gábor

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s