Öt éves a FÉLOnline (programajánló)

FÉLonline öt éves születésnapi buli és fesztiválok éjszakája szeptember 20-án a Super8-ban!

felonline születésnap
Aligha akad olyan ifjú az éjszakában, akinek a lába ne lépte volna át legalább egy fesztivál kapuját egy kígyózó sor kivárása után, akinek a cipőjét ne nyűtte volna koncertek pora, akinek ne lógott volna hetekig vagy akár évekig a csuklóján egy rongyosodó karszalag.

A több napos zenei rendezvények Magyarországon sokaknak egyet jelent a nyaralással, négy nap szabadsággal, amikor a töménytelen koncert mellett végre mindenféle bolondság belefér.
Az immáron ötéves FÉLonline stábja is efféle fesztiválőrült egyetemistákból áll, így már második éve számolunk be töretlenül hazánk kisebb-nagyobb eseményeiről: 2012-ben tizenháromról, idén tizenegy fesztiválról tudósítottunk végig, most pedig keressük, melyik volt a szezon legjobb fesztiválja. A Goldenfeszten eddig több mint négyezren szavaztak, az élen lévő Volt és a SZIN fesztivál helyzete pedig napról-napra változik, így a rajongóknak még három napjuk van arra, hogy szavazzanak kedvenc fesztiváljukra.

Az évek során bőséges kép-és emlékanyag gyűlt fel, így a legjobb fesztivál kihirdetése mellett megnyitjuk fesztiválfotó kiállításunkat is, mely a FÉLonline fotósainak képeiből áll össze. Hangulatképek, jellegzetes arcok, elkapott őrült pillanatok.

Nem csak képekben! A slam poetry is legalább annyira kezd a hazai fesztiválok kötelező elemévé válni, mint maguk a koncertek, így erről az estről sem maradhatnak el a slammerek, akik természetesen fesztivál témában fognak rímet hányni és rímekkel hadba állni a közönség szavazataiért.

Az estre Gimpel Tomi dalai teszik fel a koronát. Gimpel Tomi régi fesztiválra járóknak bizonyára ismerős lehet: kalapjával és gitárjával számos fesztivál közönségét hódította el a színpadok mellől metszően ironikus dalaival. Tomi a fűben gitározás mellett egy ideje már a budapesti és vidéki klubokban is visszatérő vendég, a Super8-ban például ZenészFröccs néven havonta jelentkezik estjeivel.

A belépés ingyenes támogatói jegy + kulttombola 300,-

A Program:
19:00 – kiállításmegnyitó
20:00 – Fesztivál Slam
21:00 – Gimpel Tomi koncert
22:00 – Díjátadó / kulttombola

utána FÉLonline.hu ötéves születésnapi buli kifulladásig

A slamre nevezni az info@felonline.hu címen lehet. 10 férőhely van, ezért túljelentkezés esetén a helyszínen sorsoljuk ki a versenyzőket.

A szabályok a hivatalos SPB estekére rímelnek: 3 perces előadásokat várunk, 15 másodperc kegyelettel. A győzteseket a közönség szavazatai döntik el, és a kegyeleti időn túl minden perc túllépést 3 szavazat levonással büntetünk.

Az első három helyezettet ajándékcsomaggal díjazzuk.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s