Egopolisz – Egorombolók 3. (Programajánló)

Egopolisz – Egorombolók 3. 

2013 június 1. szombat 19.00

ep_m

Valahol a hatodik kerületben. Ha szeretnél jönni, küldj egy emailt a facebook oldalunkon keresztül, vagy az egorombolok@gmail.com-ra, és elküldjük a pontos címet, mert az underground jó!

Egopoliszban mindenki járt már, vagy épp most is ott van. Felfogható a minket körülvevő konkrét városnak, az itt nap mint nap arcunkba fröccsenő helyzeteknek, de tekinthetjük a többmillió önálló kis városállam egyikének is, melynek többnyire két karja, két lába, egy agya van, mely motorként hajtja és hozza létre saját, érdek-es döntéseit, lépéseit. Stratégia és ütközet, szinte nap mint nap. Meddig bírják a város falai?

Minden helynek vannak érintetlen területei – szabad mezők, egy szoba, vagy csak egy karosszék. Ezek határterületek, ahol van idő a végiggondolásra vagy épp a semmit nem gondolásra. Mi Egopolisz határára, a várostábla mellé, egy összművészeti piknikre hívjuk az embereket.

Kik jönnek és mit hoznak?

Hegedűs János: fotóablakok / Herold Eszter: mozdulatok / Jakatics-Szabó Veronika: képszövet / Kiss Adél, Könyv Kata, Ujfalusi Éva: jelek a vásznon / Kubiszyn Viktor: dzsanki noir / Magolcsay Nagy Gábor: módosult valóság / Mayer Éva: táblák / Mayer József: hangok / Peter Ogi: szavak / Payer Imre: létsorok / Palman Zsuzsi: videoösvény / Rónai-Balázs Zoltán: oldalak / Szabó Imola Julianna: rétegek / Váradi Gábor: élőkép

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s