Sorköz III.

Tavaly indított beszélgetéssorozatunk, a Sorköz harmadik felvonására kerül sor 2011. október 24-én, 18 órától a Csendes Létteremben. Az estek házigazdája, az Apokrifban is rendszeresen publikáló Tamás Péter a szerzőkkel beszélgetve próbál közelebb kerülni a művekhez, avagy épp fordítva. Talán is-is.

A sorozat harmadik részének vendége a FÉl főszerkesztője, az Apokrif állandó szerzője, Braun Barna és az Apokrif utóbbi évfolyamában feltűnt tehetséges pályakezdő költő és novellista, Tinkó Máté.

Tamás Péter 1989-ben született, az ELTE BTK Irodalom- és Kultúratudomány mesterszakos hallgatója. Kritikái, novellái, elemzései, esszéi az Apokrif és a FÉL folyóiratokban jelennek meg.

Braun Barna 1990-ben született, az ELTE BTK magyar alapszakos hallgatója. A FÉL folyóirat és a FÉL Online alapító főszerkesztője. Versei, recenziói az Apokrif mellett megjelentek a FÉLben, a Prae.hu-n, az Amúgyban és a Kulter.hu-n.

Tinkó Máté 1988-ben született, az ELTE BTK magyar alapszakos hallgatója. Az Apokrif mellett a FÉL, a Kulter.hu és a Spanyolnátha közölte már verseit, prózáit.

Braun Barna:

versek az Apokrif Online-on

könyvheti netnapló (Kis pogácsa és a pálló íróbácsi)

Verstenyészet (vers a FÉL Online-on)

Tinkó Máté:

A körtér újra (vers a FÉL Online-on)

Naplószéljegyzetek 1. és Naplószéljegyzetek 2. (versek a Kulteren)

Amíg a dolgok nem rendeződnek (vers a Spanyolnáthán)

(A program facebook-eseménye)

1 Comment

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s